Free web-hosting with CMS   [ create your web-site within 10 minutes... ]
Дотик - 18 Декабря 2011 - Блоги - ПарФея

Форма входа
Меню сайта
Статистика
Календарь
«  Декабрь 2011  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Категории раздела
Снег [19]
ninfeo_mio [2]
KFox [3]
Главная » 2011 » Декабрь » 18 » Дотик
02:23
Дотик
За вікном справжній листопад - дощ, темінь і плюс 3 за Цельсієм, хоча календар каже, що 18 грудня і незабаром Різдво, ялинка, подарунки і дива. Принаймні, святкова сукня з тонкого оксамиту кольору bottle green, очікує слушного моменту у гардеробній і я кожного разу, коли дивлюся на неї, думаю, які парфуми найкраще пасуватимуть до цієї казково-кінематографічної пишноти. "Прислонилась к стенке малахитовой, и растаяла...".
Аромат і матерія взаємопов'язані. Спочатку карти вказували на Parfum Sacre Caron, але цей аромат хоч і оксамитовий, проте аж ніяк не bottle green, радше темно-червоний, бордо, гаптоване старовинним золотом. Келихи з вином на темному дереві величезного столу, завіси майже не пропускають денне світло. Eau du Soir Sisley вимагає важких шовків зелених відтінків та надто серйозний як для веселого Різдва. Mira-Bai Chopard - це кашмір пісочних кольорів, затишок і приємна самотність вдвох. Отже, "герлени"... Guet-Apens Guerlain кольором і формою флакона прямо вказує на колір і форму вбрання того, хто візьме у руки важкеньку темно-синю пляшечку (справжнє Ар деко!), відкоркує прозоро-кришталевий стоппер і впустить кілька крапель цього зілля у глибоке декольте. Знову не те. Champs-Elysees Guerlain забудемо до весни, його час ще не настав, ніхто не буде носити світлий плащ з шовковою хусткою і тонкі підбори цок-цок-цок, навіть якщо зима вдалася напрочуд теплою. Philtre d'Amour Guerlain... окрема історія. Її варто залишити для окремих моментів, мимохіть відзначу, що зима - теж не сезон для цих парфумів... ох, щось забагато ароматів з колекції вимагають зелених шатів і шовків. Так-так, киває мені Fleur de Narcisse L'Artisan Parfumeur, а що ти хотіла, дорогенька, від нас, тих, хто ніжно торкається серця і залишається там назавжди?..
Angelique Noir Guerlain? Бінго! Оксамит, глибока зелень дягелевих хащів, гострий трав'янистий аромат і святково-домашня vanilla planifolia. Але ж... я сама винувата, що приручила лісову фею і вона ладна виконати будь-які мої забаганки. Відповідь лежала на поверхні, все це занадто просто, занадто передбачувано. Втім, занотуємо - ще багато свят попереду. Меланхолійна Nina (1987) Nina Ricci оманливо-прозора, Біла Дама, але для неї не проблема одягти світло-сірий костюм з тонкої шерсті і рвонути підкорювати фінансово-економічні вершини. Venezia Laura Biagotti - бордова, любострасна, фатальна, сповнена соків життя; вона повільно пливе серед південного базару, купує пучок базиліку і виноград, і кладе їх у сумку Furla...
Venezia Pastello зовсім не така; на ній тонка блузка мінливих барв з дрібкою мережива, її спідниця розвівається, а туфельки з м'якенької замші прикрашають дві різновеликі квітки, чиї пелюстки більше схожі на вістря списів. Її зовсім не хвилює, що хороші дівчатка не миють руки у фонтані на центральній площі і не заглядають в очі незнайомцям... Від танцюючої ходи цієї панянки і тихого сміху Він остовпів, але пустунка жбурнула у нього перестиглим персиком і зникла у вузенькій вуличці розпаленого спекою древнього міста.
До Diaghilev Roja Dove не підійдеш запросто. Рухи, жести, міміка - тільки театральні. Шипри здатні оголювати нерви і вивищувати над натовпом, але необхідність постійно приземлятися з недосяжних височин у різдвяне коло рідних та друзів, відвертає. Stephen Jones Stephen Jones йде у парі з довгою сукнею з лискучого чорного єдвабу (насправді - поліестру, ідентичного натуральному), плечі напудрені, волосся завите, але о боже... що це? перука спадає, оголюючи лисину у кращих традиціях більярдних куль. От тобі й Стівен Джонс, от тобі й капелюшник!..
Пошуки тривають. Wanted!
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Снег | Просмотров: 106 | Добавил: Снег | Теги: парфуми на Різдво, Guerlain, Roja Dove, Laura Biagotti, L'Artisan parfumeur, Nina ricci, Chopard, Sisley, Caron, Stephen Jones
Всего комментариев: 9
+1  
7 KFox   (21 Декабрь 2011 00:38)
Диво ти моє! А здивуй усіх, і вдягни який-небудь невибагливо-цитрусовий аромат! Наприклад, Москіно Фанні чи Ай Лав Лав))) Якраз той випадок, що аромат здатен зачарувати незрозуміло чим, і компліменти посипляться, а склад ніби й невибагливий)))
І доречі... Мені теж спала на думку сцена зі шторами))) Коли я читала про плаття... Може не бути ніц спільного з героїнею, але у неї теж могла бути проблема вибору - якби було з чого вибрати... І вона би сказала: "Не буду думати про це сьогодні..." Ну, а далі ви всі знаєте - навіть ті, хто жодного разу не бачив фільма)))

0  
9 Снег   (25 Декабрь 2011 17:20)
biggrin ...слухай, а це ж... це ж... геніально! Темно-зелений, майже ялинковий колір і... чого не вистачає? апельсинів! добре, цитрусів! в яблучко! biggrin

+1  
4 СВ1   (19 Декабрь 2011 07:28)
Як це мені відомо - пошук того єдиного...... серед різномаїття парфумів (дякувати собі та добрим людям, що мешкають у цьому домі).
На днях збиралась на вечірку......як же прогаяла я багато часу , блукаючи серед пляшок з пахучою рідиною.
Важке виробування, не смійтесь, бо то така собі перевірка на профпригодність як парфумана.
Ото зазделегідь нанесіть декілька крапель зілля з різних флаконів і відчуйте смак сукні кольору bottle green.
Щасти Вам !

0  
6 Снег   (19 Декабрь 2011 10:36)
Дякую Вам, Світлано:)
...Виходить як у тому жарті з довгою сивою бородою - шафа забита, одягти нічого!:))

+1  
3 Аркадия   (19 Декабрь 2011 00:52)
Снеж! Какое платье красивое!! У меня сразу в памяти всплывает постер с Изумрудом Коти smile

+1  
5 Снег   (19 Декабрь 2011 10:33)
...а у меня кадр из Унесенных ветром, когда из ШТОРЫ шили платье для Скарлетт (героиня не близка мне внутренне, если что:)

0  
8 Аркадия   (24 Декабрь 2011 02:04)
Да-да, и это тоже :))

+1  
1 Leka   (18 Декабрь 2011 03:22)
Ой, якаж та сукня гарнюня...

0  
2 Снег   (18 Декабрь 2011 20:40)
smile вінтаж.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

ПарФея © 2012
Создать сайт бесплатно
Погода в Украине